Hyra bil i Lerum billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Lerum - behöver du hjälp med att hyra bil i Lerum billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Lerum. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Lerum att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Lerum billigt. Sammanlagt finns det 5 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Lerum.
Annons:

Billiga hyrbilar i Lerum

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Lerum.

ASSISTANSBÄRGARNA
Fältv. 2
443 31 Lerum


Bennets Bil & Bildelar Förvaltning AB
Hammars Backe 2
443 38 LERUM


O D Bilteknik AB
Stamsjöv. 8 B
443 39 Lerum


R.Ö.D. Sweden AB
Lerum
443 30 LERUM


Resia
Göteborgsv. 15
443 30 LERUM

Annons:

Hyra bil Lerum pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Lerum varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Lerum rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Lerum kan det ibland vara tal om att hyra bil i Lerum med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Lerum

I Lerum finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lerum om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Lerum billigt.

I Lerum fann vi totalt 5 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Lerumbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Lerum rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Västra Götaland.
Annons:

Orter där du kan hyra bil billigt

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta bilfirmor, biluthyrare och andra företag som erbjuder möjlighet att hyra bil billigt.