Hyra bil i Kungshamn billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Kungshamn - behöver du hjälp med att hyra bil i Kungshamn billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Kungshamn. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Kungshamn att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Kungshamn billigt. Sammanlagt finns det 2 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Kungshamn.
Annons:

Billiga hyrbilar i Kungshamn

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Kungshamn.

BDS / Autoverkstan Sotenäs Bil AB
Hallindenv. 20
456 34 Kungshamn


Kungshamns Bildepå AB
Klippsjöv. 5
456 34 Kungshamn

Annons:

Hyra bil Kungshamn pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Kungshamn varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Kungshamn rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Kungshamn kan det ibland vara tal om att hyra bil i Kungshamn med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Kungshamn

I Kungshamn finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kungshamn om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Kungshamn billigt.

I Kungshamn fann vi totalt 2 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Kungshamnbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Kungshamn rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Västra Götaland.
Annons: