Hyra bil i Sala billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Sala - behöver du hjälp med att hyra bil i Sala billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Sala. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Sala att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Sala billigt. Sammanlagt finns det 7 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Sala.
Annons:

Billiga hyrbilar i Sala

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Sala.

Bilia Personbilar AB
Oriongatan 1
733 40 Sala


Bilpool i Sala Ek. För.
Sevéng. 6
733 38 SALA


Hertz
Oriongatan 1
733 40 Sala


OKQ8
Gymnasieg. 2
733 40 Sala


Oportus AB
Fridhemsg. 17
733 39 Sala


Sala Bil AB
Rådhusg. 6 A
733 30 SALA


TICKET
Rådmansg. 7
733 30 SALA

Annons:

Hyra bil Sala pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Sala varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Sala rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Sala kan det ibland vara tal om att hyra bil i Sala med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Sala

I Sala finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sala om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Sala billigt.

I Sala fann vi totalt 7 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Salabilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Sala rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Västmanland.
Annons:

Orter där du kan hyra bil billigt

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta bilfirmor, biluthyrare och andra företag som erbjuder möjlighet att hyra bil billigt.