Hyra bil i Fagersta billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Fagersta - behöver du hjälp med att hyra bil i Fagersta billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Fagersta. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Fagersta att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Fagersta billigt. Sammanlagt finns det 6 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Fagersta.
Annons:

Billiga hyrbilar i Fagersta

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Fagersta.

AVIS Biluthyrning
Telev. 1
737 30 FAGERSTA


Bil-City i Fagersta AB
Kristiansbergsv. 6 B
737 30 FAGERSTA


Fagersta Motorforum AB/Däckpartner
Kristiansbergsv. 4
737 30 FAGERSTA


MABI Hyrbilar
Kristiansbergsv. 2 A
737 30 FAGERSTA


Restaurang Otivägen 23
Otiv. 23
737 92 FAGERSTA


Westanfors Hyrbilar AB
Kristiansbergsv. 17
737 30 FAGERSTA

Annons:

Hyra bil Fagersta pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Fagersta varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Fagersta rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Fagersta kan det ibland vara tal om att hyra bil i Fagersta med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Fagersta

I Fagersta finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Fagersta.

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan du också läsa mer om Fagersta om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Fagersta billigt.

I Fagersta fann vi totalt 6 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Fagerstabilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Fagersta rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Västmanland.
Annons: