Hyra bil i Kåge billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Kåge - behöver du hjälp med att hyra bil i Kåge billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Kåge. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Kåge att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Kåge billigt. Sammanlagt finns det 4 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Kåge.
Annons:

Billiga hyrbilar i Kåge

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Kåge.

R Lundströms Taxi Trafik KB
Tung. 35
934 32 Kåge


Rasmussen Bengt & Burman Anna-
Dalg. 3
934 32 Kåge


Sandfors Trading, AB
Sandfors 82
934 94 Kåge


Ufo Resurs AB
Häbbersfors 39
934 94 Kåge

Annons:

Hyra bil Kåge pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Kåge varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Kåge rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Kåge kan det ibland vara tal om att hyra bil i Kåge med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Kåge

I Kåge finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kåge om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Kåge billigt.

I Kåge fann vi totalt 4 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Kågebilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Kåge rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Västerbotten.
Annons: