Hyra bil i Bålsta billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Bålsta - behöver du hjälp med att hyra bil i Bålsta billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Bålsta. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Bålsta att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Bålsta billigt. Sammanlagt finns det 7 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Bålsta.
Annons:

Billiga hyrbilar i Bålsta

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Bålsta.

BA Löfgren Transport & Leverans
Lindegårdsv. 125
746 36 Bålsta


Bra Bil Sverige AB
Arosv.
746 31 BÅLSTA


Circle K
Dyarnev. 2
746 31 BÅLSTA


Evidencia Dokumentation HB
Hornv. 6
746 50 Bålsta


Minneberg Förvaltning AB
Sjöändav. 5
746 51 BÅLSTA


OKQ8
Stockholmsv. 117
746 32 Bålsta


Transportbilservice i Väsby AB
Hornv. 6
746 50 Bålsta

Annons:

Hyra bil Bålsta pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Bålsta varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Bålsta rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Bålsta kan det ibland vara tal om att hyra bil i Bålsta med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Bålsta

I Bålsta finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Här kan du också läsa mer om Bålsta om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Bålsta billigt.

I Bålsta fann vi totalt 7 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Bålstabilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Bålsta rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Uppsala.
Annons: