Hyra bil i Kista billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Kista - behöver du hjälp med att hyra bil i Kista billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Kista. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Kista att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Kista billigt. Sammanlagt finns det 9 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Kista.
Annons:

Billiga hyrbilar i Kista

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Kista.

Bilia Personbilar AB
Danmarksg. 52
164 40 KISTA


Circle K
Finlandsg. 1
164 74 Kista


Europcar
Malaxg. 2
164 74 Kista


Hertz
Danmarksg. 52
164 40 KISTA


MABI Hyrbilar
Esbog. 8
164 74 Kista


MABI Hyrbilar
Haukadalsg. 3
164 40 KISTA


Mercedes-Benz Stockholm
Kottbyg. 4
164 74 Kista


Motorent Biluthyrning i Kista-Akalla
Sibeliusgången 34
164 72 Kista


Norrorts Biluthyrning AB
Esbog. 8
164 74 Kista

Annons:

Hyra bil Kista pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Kista varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Kista rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Kista kan det ibland vara tal om att hyra bil i Kista med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Kista

I Kista finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan du också läsa mer om Kista om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Kista billigt.

I Kista fann vi totalt 9 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Kistabilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Kista rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Stockholm.
Annons: