Hyra bil i Farsta billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Farsta - behöver du hjälp med att hyra bil i Farsta billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Farsta. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Farsta att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Farsta billigt. Sammanlagt finns det 3 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Farsta.
Annons:

Billiga hyrbilar i Farsta

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Farsta.

OKQ8
Forshagag. 1
123 31 FARSTA


Pntz Transport AB
Ågesta Brov. 58
123 50 Farsta


TICKET
Farstaplan 25
123 47 Farsta

Annons:

Hyra bil Farsta pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Farsta varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Farsta rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Farsta kan det ibland vara tal om att hyra bil i Farsta med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Farsta

I Farsta finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du också läsa mer om Farsta om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Farsta billigt.

I Farsta fann vi totalt 3 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Farstabilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Farsta rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Stockholm.
Annons:

Orter där du kan hyra bil billigt

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta bilfirmor, biluthyrare och andra företag som erbjuder möjlighet att hyra bil billigt.