Hyra bil i Oxie billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Oxie - behöver du hjälp med att hyra bil i Oxie billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Oxie. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Oxie att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Oxie billigt. Sammanlagt finns det 3 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Oxie.
Annons:

Billiga hyrbilar i Oxie

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Oxie.

Maskin & Fordonsentreprenad I Skåne AB
Lockarps Kyrkov. 32
238 41 OXIE


Ok Detaljhandel AB
Lockarpsv. 4
238 41 OXIE


Rentera Invest AB
Lockarps Kyrkov. 24
238 41 OXIE

Annons:

Hyra bil Oxie pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Oxie varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Oxie rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Oxie kan det ibland vara tal om att hyra bil i Oxie med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Oxie

I Oxie finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också läsa mer om Oxie om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Oxie billigt.

I Oxie fann vi totalt 3 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Oxiebilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Oxie rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Skåne.
Annons:

Orter där du kan hyra bil billigt

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta bilfirmor, biluthyrare och andra företag som erbjuder möjlighet att hyra bil billigt.