Hyra bil i Limhamn billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Limhamn - behöver du hjälp med att hyra bil i Limhamn billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Limhamn. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Limhamn att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Limhamn billigt. Sammanlagt finns det 1 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Limhamn.
Annons:

Billiga hyrbilar i Limhamn

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Limhamn.

Conrent i Skar ABorg KB
Bülow Hübes v. 5 E
216 18 Limhamn

Annons:

Hyra bil Limhamn pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Limhamn varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Limhamn rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Limhamn kan det ibland vara tal om att hyra bil i Limhamn med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Limhamn

I Limhamn finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du också läsa mer om Limhamn om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Limhamn billigt.

I Limhamn fann vi totalt 1 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Limhamnbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Limhamn rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Skåne.
Annons: