Hyra bil i Billesholm billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Billesholm - behöver du hjälp med att hyra bil i Billesholm billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Billesholm. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Billesholm att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Billesholm billigt. Sammanlagt finns det 1 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Billesholm.
Annons:

Billiga hyrbilar i Billesholm

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Billesholm.

Berghs Husbilar och Fritid
Bäckstigen 14
267 74 BILLESHOLM

Annons:

Hyra bil Billesholm pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Billesholm varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Billesholm rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Billesholm kan det ibland vara tal om att hyra bil i Billesholm med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Billesholm

I Billesholm finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du också läsa mer om Billesholm om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Billesholm billigt.

I Billesholm fann vi totalt 1 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Billesholmbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Billesholm rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Skåne.
Annons: