Hyra bil i Båstad billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Båstad - behöver du hjälp med att hyra bil i Båstad billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Båstad. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Båstad att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Båstad billigt. Sammanlagt finns det 4 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Båstad.
Annons:

Billiga hyrbilar i Båstad

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Båstad.

ABG Bilar Fraktex Svenska AB
Bjäredsv. 128
269 96 Båstad


Båstad Resebyrå AB
Köpmansg. 21
269 33 BÅSTAD


Circle K
Köpmansg. 34
269 35 BÅSTAD


Killebäckstorp i Båstad AB
Stockabrånev. 180
269 92 Båstad

Annons:

Hyra bil Båstad pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Båstad varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Båstad rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Båstad kan det ibland vara tal om att hyra bil i Båstad med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Båstad

I Båstad finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Här kan du också läsa mer om Båstad om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Båstad billigt.

I Båstad fann vi totalt 4 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Båstadbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Båstad rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Skåne.
Annons: