Hyra bil i Lindesberg billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Lindesberg - behöver du hjälp med att hyra bil i Lindesberg billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Lindesberg. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Lindesberg att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Lindesberg billigt. Sammanlagt finns det 2 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Lindesberg.
Annons:

Billiga hyrbilar i Lindesberg

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Lindesberg.

Körkortscenter I Lindesberg AB
Kristinav. 24 A
711 30 LINDESBERG


Körkortscenter I Lindesberg AB
Järnvägsg. 2
711 30 LINDESBERG

Annons:

Hyra bil Lindesberg pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Lindesberg varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Lindesberg rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Lindesberg kan det ibland vara tal om att hyra bil i Lindesberg med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Lindesberg

I Lindesberg finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här kan du också läsa mer om Lindesberg om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Lindesberg billigt.

I Lindesberg fann vi totalt 2 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Lindesbergbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Lindesberg rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Örebro.
Annons: