Hyra bil i Kalix billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Kalix - behöver du hjälp med att hyra bil i Kalix billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Kalix. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Kalix att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Kalix billigt. Sammanlagt finns det 2 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Kalix.
Annons:

Billiga hyrbilar i Kalix

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Kalix.

Hyrbilen
Mellanparksg. 13
952 33 KALIX


Nordiska Bil AB
Stabsv. 11
952 51 KALIX

Annons:

Hyra bil Kalix pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Kalix varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Kalix rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Kalix kan det ibland vara tal om att hyra bil i Kalix med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Kalix

I Kalix finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du också läsa mer om Kalix om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Kalix billigt.

I Kalix fann vi totalt 2 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Kalixbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Kalix rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Norrbotten.
Annons: