Hyra bil i Hortlax billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Hortlax - behöver du hjälp med att hyra bil i Hortlax billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Hortlax. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Hortlax att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Hortlax billigt. Sammanlagt finns det 1 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Hortlax.
Annons:

Billiga hyrbilar i Hortlax

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Hortlax.

Mikomas AB
N. Hortlaxv. 79
944 31 HORTLAX

Annons:

Hyra bil Hortlax pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Hortlax varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Hortlax rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Hortlax kan det ibland vara tal om att hyra bil i Hortlax med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Hortlax

I Hortlax finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Hortlax.

Hortlax är en tätort i Piteå kommun och kyrkby i Hortlax socken. Hortlax kyrka började byggas 1913. En bit bort från kyrkan finns en kyrkogård. Det finns kommunal skola till och med högstadiet, sim- och sporthall, bibliotek, läkarstation med barnavårdscentral, tandläkare och blomsterhandel.

Yta: 148,88 hektar
Invånarantal: 1248, år 2010

Här kan du också läsa mer om Hortlax om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Hortlax billigt.

I Hortlax fann vi totalt 1 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Hortlaxbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Hortlax rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Norrbotten.
Annons: