Hyra bil i Boden billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Boden - behöver du hjälp med att hyra bil i Boden billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Boden. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Boden att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Boden billigt. Sammanlagt finns det 10 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Boden.
Annons:

Billiga hyrbilar i Boden

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Boden.

AVIS Biluthyrning
Kungsg. 4 Nivå Hotell
961 31 Boden


Bodens Hyrcenter AB
Buddbyv. 34 B
961 42 Boden


Bosses Bilplåt & Service
Citronv. 16
961 48 Boden


Circle K
Garnisonsg. 41
961 35 Boden


Daste, AB
Förrådsv. 6
961 43 BODEN


Hertz
Stureg. 10
961 33 Boden


Hertz
Stationsg. 8
961 61 BODEN


Nordiska Bil AB
Stureg. 10
961 33 Boden


Resia
Kungsg. 40
961 64 Boden


Sangkarat AB
Övre Buddbyn 209
961 92 BODEN

Annons:

Hyra bil Boden pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Boden varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Boden rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Boden kan det ibland vara tal om att hyra bil i Boden med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Boden

I Boden finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du också läsa mer om Boden om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Boden billigt.

I Boden fann vi totalt 10 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Bodenbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Boden rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Norrbotten.
Annons:

Orter där du kan hyra bil billigt

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta bilfirmor, biluthyrare och andra företag som erbjuder möjlighet att hyra bil billigt.