Hyra bil i Färjestaden billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Färjestaden - behöver du hjälp med att hyra bil i Färjestaden billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Färjestaden. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Färjestaden att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Färjestaden billigt. Sammanlagt finns det 2 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Färjestaden.
Annons:

Billiga hyrbilar i Färjestaden

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Färjestaden.

Jemi Fastigheter AB
Smörblomsg. 7
386 30 FÄRJESTADEN


Tvättcenter
Brofästet Öland 1
386 31 Färjestaden

Annons:

Hyra bil Färjestaden pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Färjestaden varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Färjestaden rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Färjestaden kan det ibland vara tal om att hyra bil i Färjestaden med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Färjestaden

I Färjestaden finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du också läsa mer om Färjestaden om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Färjestaden billigt.

I Färjestaden fann vi totalt 2 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Färjestadenbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Färjestaden rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Kalmar.
Annons: