Hyra bil i Borgholm billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Borgholm - behöver du hjälp med att hyra bil i Borgholm billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Borgholm. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Borgholm att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Borgholm billigt. Sammanlagt finns det 2 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Borgholm.
Annons:

Billiga hyrbilar i Borgholm

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Borgholm.

Happy Cars AB
Föra Västra 8
387 91 Borgholm


Liljas Personbilar AB
Storg. 41
387 34 BORGHOLM

Annons:

Hyra bil Borgholm pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Borgholm varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Borgholm rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Borgholm kan det ibland vara tal om att hyra bil i Borgholm med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Borgholm

I Borgholm finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du också läsa mer om Borgholm om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Borgholm billigt.

I Borgholm fann vi totalt 2 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Borgholmbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Borgholm rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Kalmar.
Annons: