Hyra bil i Sälen billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Sälen - behöver du hjälp med att hyra bil i Sälen billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Sälen. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Sälen att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Sälen billigt. Sammanlagt finns det 4 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Sälen.
Annons:

Billiga hyrbilar i Sälen

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Sälen.

Hertz
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Leonarden
Fjällv. 15
780 67 SÄLEN


Taxi Sälen 96000
Byv. 2
780 67 SÄLEN


Tremsgrå Wood AB
Källsätra 42
780 67 SÄLEN

Annons:

Hyra bil Sälen pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Sälen varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Sälen rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Sälen kan det ibland vara tal om att hyra bil i Sälen med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Sälen

I Sälen finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Sälen.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du också läsa mer om Sälen om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Sälen billigt.

I Sälen fann vi totalt 4 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Sälenbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Sälen rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Dalarna.
Annons: