Hyra bil i Avesta billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Avesta - behöver du hjälp med att hyra bil i Avesta billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Avesta. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Avesta att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Avesta billigt. Sammanlagt finns det 5 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Avesta.
Annons:

Billiga hyrbilar i Avesta

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Avesta.

AVIS Biluthyrning
Bergsnäsg. 5
774 41 AVESTA


Prima Glans Bilvård Pgb AB
Grabbog. 4
774 35 Avesta


Stoltz Minibuss
Lindsnäsv. 2
774 41 AVESTA


TICKET
Markustorget 1 Plushuset
774 30 AVESTA


Torbjörn Kåll AB
Högboleden 33
774 61 AVESTA

Annons:

Hyra bil Avesta pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Avesta varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Avesta rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Avesta kan det ibland vara tal om att hyra bil i Avesta med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Avesta

I Avesta finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Avesta.

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här kan du också läsa mer om Avesta om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Avesta billigt.

I Avesta fann vi totalt 5 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Avestabilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Avesta rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Dalarna.
Annons: