Hyra bil i Karlshamn billigt

Annons:
Hitta billig hyrbil i Karlshamn - behöver du hjälp med att hyra bil i Karlshamn billigt? Här hjälper vi dig med det mesta relaterat till biluthyrning i Karlshamn. Det finns gott om olika billiga hyrbilar i Karlshamn att välja mellan och flera olika bilmodeller att välja mellan. Nedan sammanställer vi en lista över alla biluthyrare som kan hjälpa dig med att hyra bil i Karlshamn billigt. Sammanlagt finns det 4 olika biluthyrare som du kan kontakta för att hyra bil billigt i Karlshamn.
Annons:

Billiga hyrbilar i Karlshamn

Nedan kan du ta del av vår lista över biluthyrare som erbjuder billiga hyrbilar i Karlshamn.

Eric Johanssons Bil Toyota
0454 - 318 50Falck Räddningskår
S. Stillerydsv. 84
374 31 KARLSHAMN


Jeppssons Leasing AB
Karlshamn
374 36 Karlshamn


Madcap Carrental
Gröna v. 5
374 32 Karlshamn

Annons:

Hyra bil Karlshamn pris - fria mil

Priset för att hyra bil i Karlshamn varierar en del mellan olika biluthyrare och bilmodeller så för att ta reda på bästa pris på att hyra bil i Karlshamn rekommenderar vi att ni kontaktar ett par olika biluthyrare från listan ovan. Beroende på vilket biluthyrningsavtal som du tecknar för din hyrbil i Karlshamn kan det ibland vara tal om att hyra bil i Karlshamn med fria mil.

Biluthyrningsfakta om Karlshamn

I Karlshamn finns det som nu bekant minst ett företag som erbjuder billig uthyrning av bilar, nedan finner du en del allmän information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här kan du också läsa mer om Karlshamn om det skulle vara av intresse av veta mer än biluthyrning, billiga hyrbilar och hyra bil i Karlshamn billigt.

I Karlshamn fann vi totalt 4 olika mackar, bilfirmor och biluthyrare som erbjuder möjligheten att hyra bil i Karlshamnbilligt till ett bra pris. Skulle du ha svårt att hitta bra erbjudanden och pris på hyrbilar i Karlshamn rekommenderar vi att du letar efter andra biluthyrare i Blekinge.
Annons:

Orter där du kan hyra bil billigt

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta bilfirmor, biluthyrare och andra företag som erbjuder möjlighet att hyra bil billigt.